Meni

Atestiranje zatamnjenih stakala u Black Glass-u

Od 1.8.2021. u Black Glass servisu u Beogradu nakon zatamnjivanja auto stakala možete da završite i Atest za folije. Sve na jednom mestu za samo 1h samo u Black Glass-u!

Zatamnjivanje stakala atest

U želji da Vam olakšamo proceduru dobijanja atesta za folije, na našoj lokaciji obezbedili smo prostor za atestiranje koje vrši Centar za kontrolu motornih vozila AUTO VISIT DOO.
Ukoliko želite od sada sve možete da završite na jednom mestu u isto vreme kada dođete da zatamnite stakla na Vašem vozilu.

Prilikom dolaska na atestiranje potrebno je samo da ponesete Vaša lična dokumenta (ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i ovlašćenje ukoliko niste vlasnik vozila). Svu ostalu dokumentaciju za atestiranje možete dobiti kod nas, uključujući i saglasnost proizvođača za sve marke vozila.

Dokumentacija potrebna za ispitivanje vozila u cilju dobijanja atesta:
1.Lična dokumenta:
Licna karta, saobraćajna dozvola i ovlašćenje ukoliko niste vlasnik vozila.
2.Izjava o ugrađenim folijama:
Prilikom ugradnje folija, u Black Glass-u, ova dokumentacija se dobija besplatno.
3.Saglasnost proizvodjača:
Prilikom ugradnje folija u Black Glass-u, saglasnost proizvođača se dobija besplatno za sledeće marke vozila: Skoda, Citroen, Hyundai, Ford, Infinity, Mazda. Za Mercedes, BMW, Mini i Smart - saglasnost proizvođača je takođe besplatna i već je zavedena u Agenciji za bezbednost saobraćaja tako da se ne izdaje klijentima. Za marke automobila koji nemaju predstavnika proizvođača u Srbiji, kao što su Chevrolet, Rover i sl. saglasnost nije potrebna. Za sve ostale marke vozila koje nisu na ovom spisku, možemo nabaviti saglasnost za Vas direktno od proizvođača. Njihova cena za to je oko 3.000 din i varira u zavisnosti od marke vozila.

Cene za ispitivanja vozila u cilju dobijanja atesta su iste u svim institucijama koje se time bave i podrazumevaju sledeće:
• Taksa za Agenciju za bezbednost saobraćaja sa Republičkom administrativnom taksom - 3.430 din
• Usluga ispitivanja vozila – 4.800 din
Dakle, ukupni troškovi za ispitivanje vozila u cilju dobijanja atesta su: 8.230 din.

Odmah nakon ispitivanja vozila (što podrazumeva proveru vozila i dokumentacije i slikanje vozila) dobijate Izveštaj o ispitivanju vozila što je dokaz da ste u proceduri za dobijanje atesta. Atest možete preuzeti u narednih 30 dana uz overenu dokumentaciju sa tehničkog pregleda.

Za više informacija i zakazivanje termina za zatamnjivanje i atestiranje pozovite nas na
063 / 8229 - 096