Meni

Zatamnjivanje stakala Novi Pazar

Predstavništvo originalnog i licenciranog Black Glass servisa otvoreno je u Novom Pazaru početkom februara 2022. Black Glass Novi Pazar svojim klijentima nudi usluge zatamnjivanja stakala, ugradnje folija za automobile i folija za stakla građevinskih objekata.

Povodom otvaranja predstavništva u Novom Pazaru, organizovana je proslava za poslovne partnere u restoranu Firenca 10. februara 2022. godine čime je Black Glass Novi Pazar zvanično počeo sa radom.Prvi Black Glass servis nastao je 2006. godine u Beogradu, a nakon toga Black Glass je počeo da radi u mnogim evropskim gradovima u saradnji sa drugim lokalnim servisima. Danas je lider u zatamnjivanju stakla i ugradnji auto folija.

Kao zaštićen brend Black Glass predstavlja garanciju za kvalitet materijala i montaže. Na svim tržištima, Black Glass koristi isključivo folije premium kvaliteta, a svi montažeri koji rade u Black Glass-u prošli su intenzivne obuke u Black Glass Akademiji kako bi ugradnju folija mogli da izvrše po najvišim standardima.

Iako je Black Glass zaštitćen naziv i brend, neki manji servisi iz Novog Pazara neovlašćeno su koristitli naziv Black Glass. Otvaranjem originalnog i licenciranog Black Glass predstavništva u Novom Pazaru, svi ljubitelji automobila iz ovog grada i okoline od sada će imati mogućnost da za svoje automobile odaberu najkvalitetnije folije svetski poznatih proizvođača kao što su LLumar, Xpel, Avery, 3M, Hexis, Oracal i mnoge druge.

Za klijente Black Glass servisa u Novom Pazaru biće dostupne sledeće usluge:

Zatamnjivanje auto stakala


Black Glass za zatamnjivanje stakala koristi isključivo originalne LLumar folije. U ponudi je čak 5 vrsta folija za zatamnjivanje stakala koje su dostupne i klijentima u Novom Pazaru: od poliester folija, metalnih folija, do čak tri vrste nanokeramičkih folija. Black Glass je jedini servis koji ima ekskluzivno pravo na ugradnju nanokeramičkih folija, koje omogućavaju najveću toplotnu zaštitu i kristalno čistu vidljivost sa unutrašnje strane vozila.

U Black Glass-u zatamnjivanje stakala se radi bez skidanja tapacira. Nakon ugradnje folija, dobija se pisana garancija do 15 godina.

Folije za automobile


Black Glass u svojoj ponudi ima najveći izbor premium auto folija svih boja, nijansi, kao i efekata završne obrade poput: sjajnih, mat, metalik, karbon, hrom folija itd. Sve folije dostupne su u Black Glass servisu u Novom Pazaru. Pored fabričkih nijansi folija, moguće je uraditi i namenski dizajn i štampu na folijama prema zahtevu klijenta.

Presvlаčenje automobila folijom u Black Glass-u traje samo 1 dan, a garancija i do 7 godina. Pored presvlačenja celog automobila folijom, moguće je raditi i parcijalno presvlačenje samo pojedinih delova kao što su krov, retrovizori, take na haubi, lajsne, popularni “chrome delete” paket i sve što zamislite, jer su mogućnosti sa auto folijama neograničene.

Zaštitne auto folije


Za sve one koji svoje automobile žele da sačuvaju od ogrebotina, udara kamenčića na putu, vrata na parkingu, soli, peska i sl. preporučujemo zaštitne auto folije. Ove folije funkcionišu kao nevidljivi štit jer su potpuno bezbojne i ne menjaju izgled automobila.

Zaštitne folije pružaju najbolju zaštitu auto laka. U slučaju ogrebotina, oštećenja ostaju na foliji dok boja i lak automobila ostaju zaštićeni. Postoje i samoizlečive zaštitne folije koje se same regenerišu na suncu ili pod dejstvom toplog vazduha.

Black Glass i u Novom Pazaru nudi najveći izbor i ugradnju zaštitnih auto folija. Folije se mogu ugraditi na ceo automobil ili samo na udarne zone (branik, krila, hauba i sl.), na farove, na delove enterijera, a postoje i posebne zaštitne folije za šoferšajbne.

Folije za građevinske objekte


Još jedna usluga Black Glass-a za klijente iz Novog Pazara i okoline je ugradnja folija za stakla na građevinskim objektima. U ponudi su folije za zaštitu od sunca, energetski efikasne folije, sigurnosne folije, kao i dekorativne folije.

Ukoliko Vas zanima zatamnjivanje stakala, folije za automobile ili stakla građevinskih objekata, pozovite nas za sva pitanja i konsultacije:
Black Glass Novi Pazar:
063 / 8229 - 096
062 / 8400 - 400

Pogledajte još


Najčešća pitanja o zatamnjivanju stakala

Zablude o folijama za zatamnjivanje stakala

Od čega zavisi cena zatamnjivanja stakala?

Dozvoljeno zatamnjivanje stakala

Procedura za zatamnjivanje stakala

Kako atestirati zatamnjena stakla?

Kako se registruje auto sa zatamnjenim staklima?

Često postavljana pitanja o zakonu i atestu

Atestiranje zatamnjenih stakala u Black Glass-u

Fabrički zatamnjena stakla

Bezbojna folija za zaštitu od sunca za šoferšajbnu

Zatamnjivanje stakala Sarajevo

Zatamnjivanje stakala Banja Luka

Zatamnjivanje stakala Vranje, Leskovac i Niš

LLumar folije Sarajevo i Banja Luka

Zatamnjivanje stakala Novi Pazar

UV zaštitne folije za zatamnjivanje stakala

Nano-keramičke folije za zatamnjivanje stakala

Energetska efikasnost automobila sa zatamnjenim staklima

Kako da odaberete pravi stepen zatamnjenja folije?

Kako da odaberete foliju za zatamnjivanje stakala?

Zatamnjivanje farova i stop svetala

Tehnike ugradnje folija na auto-stakla

Koliki su životni vek i garancija na zatamnjena stakla?

Sigurnosne folije za auto stakla

Nano-keramičke folije sa garancijom dužom od decenije

Hladovina za Vaš auto na +30°C

Najbolji biraju najbolje folije za zatamnjivanje stakala

Nevidljiva UV folija sa vidljivim prednostima

Posledice UV zračenja tokom vožnje

UVA i UVB zračenje u automobilu

Značaj dobre montaže folija za auto stakla

10 razloga za izbor LLumar folija za auto stakla

Demonstracija efekata UV zračenja na kožu

Kako se zaštititi od vrućine u najtoplijim godinama do sada?

Proizvođač LLumar folija za stakla